BÁN S6 EDGE PLUS 2 SIM

*
*

Bạn đang xem: Bán s6 edge plus 2 sim

*
*


*
*

*

*

siêu thị
*
Phones
*
Wearables
*
Entertainment
*
Smart trang chủ
*
Smart health
EUR (€) USD ($) HUF (Ft) GBP (£) HRK (kn) CZK (Kč) DKK (kr) PLN (zł) SEK (kr) BGN (лв)
English Български Français Deutsch Magyar Italiano Română Українська Hrvatski Čeština Dansk Polski Svenska
Repair in up to 15 days for natural persons Repair in up khổng lồ 25 days for legal persons Callcenter tư vấn (taxable call)
3 Years WarrantyPriority in authorized Service Centers24 hour diagnosisMaximum 5 Days repairFree shipping all over EuropeOnline repair verification, 24/7
4 Years WarrantyPriority in authorized Service Centers24 hour diagnosisMaximum 5 Days repairFree shipping all over EuropeOnline repair verification, 24/7

Xem thêm: Co2 Dạng Viên Nén Co2 Cho Hồ Thủy Sinh, Viên Nén Co2 Cho Hồ Cá Thủy Sinh, Cây Thủy Sinh

You have chosen a great product, we recommend you a reasonable guarantee. Expands the warranty offered by manufacturers one or two years over the warranty period by a package of services offered by our partner Service Return


Aceasta solutie, de plata in rate, se adreseaza tuturor posesorilor de carduri de debit Visa ham mê Mastercard (mai putin Visa electron yêu thích Maestro), eliberat de orice banca (ex: ING, BT, BRD, Raiffeisen, s.a). Acesta metoda de imprumut nu va afecteaza scoringul bancar.

Soluțiile de Creditare Oney (3xOney mê man 4xOney) sunt furnizate de Oney bank persoanelor fizice eligibile pentru costuri nesemnificative (maximum 0,5% din valoarea totala a creditului), fiind rambursabile în maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney).

Exemplu reprezentativ pentru 3xOney cu costuri nesemnificative : Pentru un credit de 900 de lei acordat prin 3x Oney pentru achiziții de pe Quickmobile.roclientul va plăti următoarele sume: • o rată inițială de 304,50 lei, apoi • 2 rate lunare de 300 lei fiecare, care se rambursează la fiecare 30 de zile de la plata ratei inițiale. Pentru un credit rambursat în termen de 60 de zile, rata dobânzii fixe este 6,08%, iar dobânda anuala efectiva (DAE) este de 6,2993%. Costul pentru client este de 4,50 lei, reprezentând 0,5% din valoarea totală a creditului, iar valoarea totală a creditului este de 904,5 lei.

 Exemplu reprezentativ pentru 4xOney cu costuri nesemnificative : Pentru un credit de 1.600 de lei acordat prin 4x Oney pentru achiziții de pe Quickmobile.roclientul va plăti următoarele sume: • o rată inițială de 408 lei, apoi • 3 rate lunare de 400 lei fiecare, care se rambursează la fiecare 30 de zile de la plata ratei inițiale. Pentru un credit rambursat în termen de 90 de zile (și nu mai mult de 3 luni), rata dobânzii fixe este 4,06% și dobânda anuala efectiva (DAE) este de 4,1554%. Costul pentru client este de 8 lei, reprezentând 0,5% din valoarea totală a creditului, iar valoarea totală a creditului este de 1.608 lei.

Acesta reprezintă exemplu indicativ pentru o soluție de creditare. Informațiile finale vor fi indicate în e-mailul de confirmare incluzând graficul de rambursare final. Informațiile prezentate în simulatorul de credit sunt orientative și nu reprezintă o obligație contractuală a Oney ngân hàng de a furniza o Soluție de Creditare Oney. Valoarea maximă a creditului pe care îl puteți primi va fi determinat pe baza informațiilor furnizate de dvs. Și va fi supus evaluării interne a Oney Bank. Prevederile OUG nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori, așa cum a fost modificată nu se aplică Soluțiilor de Creditare Oney, care rămân supuse legislației generale privind protecția consumatorilor, incluzând, dar fără a se limita la Ordonanța de Guvern nr. 85/2004 privind protecția consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanță privind serviciile financiare (“OUG nr. 85/2004”).

Conform OUG nr. 85/2004, beneficiați de un termen de 14 zile calendaristice pentru a vă retrage din contractul de credit începând cu data încheierii contractului de credit. Contractul de credit se consideră a fi încheiat la data primirii e-mailului de confirmare, sub rezerva acceptării electronice (prin bifarea căsuței electronice) de către dvs., a Termenilor și Condițiilor Generale aplicabile acordării online a Soluțiilor de Creditare Oney (3xOney și 4xOney) (“Termenii și Condițiile Generale”) și a solicitării creditului de dvs. Prin click pe butonul “Plata în rate” pe websiteul Oney Bank. Îndeplinirea criteriilor de eligibilitate pentru acordarea Soluțiilor de Creditare Oney, menționate în Termenii mê say Condițiile Generale, nu vă conferă în mod automat dreptul de a obține Soluțiile de Creditare Oney, care rămân condiționate de aprobarea Oney bank pe baza analizei sale interne. Vă rugăm să rețineți că ulterior efectuării verificărilor interne (in maximum 14 zile de la data acceptării electronice de către dvs. A ofertei de creditare și a Termenilor și Condițiilor Generale) creditul vă poate fi refuzat.

Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele și serviciile vândute online și sunt valabile pentru un credit de minimum 450 Lei și maxim 12000 Lei. Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile și rezervate doar persoanelor fizice majore (minimum 18 ani) având capacitate de exercițiu deplină la data acceptării Termenilor și Condițiilor Generale, care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: (i) sunt rezidenți in România (cetățeni români și cetățeni străini rezidenți români); (ii) sunt consumatori, în înțelesul legislației aplicabile și prin urmare nu acționează în scopuri de natură profesională sau comercială; (iii) dețin un thẻ de debit Visa sau Mastercard valabil (excluzând carduri preplătite/carduri care solicită sistematic autorizări cum ar fi VISA Electron și Maestro), emise de o instituție de credit din România sau de o sucursală din România a unei instituții de credit din UE, având un termen de valabilitate ce depășește cu mai mult de 2 luni de zile durata